Word #4

So Leon’s first word was papá. I felt a tiny bit of outrage but then figured that that only shows who is there constantly, i.e. who he doesn’t feel the need to call out for. Then it was mamá. So we’re even. Then it was the next member of the Gómez Hawkes-family: bebé. Although pointing at mamá’s boobs instead of her tummy slightly gets her into outraged mode again.

And now…it’s tatú! Yes! My son is showing true Bolivian spirit by making sure to include Mr. Armadillo in his baby vocab. And I’m bursting with pride. //s.

P.S. Thanks to Anna Homer for yet another educational toy!

4 Comments on “Word #4”

maja

Sunday, 21. August 2011 at 6:50 pm

Stort Grattis till tvåan!! Visst är det kul när dom pratar? Lukas blev 11 mån häromdagen. Han säger mest mamma och titta. Han har gått i några veckor nu så nu börjar han få upp farten. Det blev genast lite mer att hålla koll på =).
Ja det var så kul att hälsa på er.Det gör vi gärna igen. Kram

Monday, 22. August 2011 at 12:49 pm

Tack!! Nämen lillen…vilken snabb en! Grabbarna måste tycka att det är jättekul med en liten! Vår tvåa är ju oxå en pojke—kul för Leon men nu får jag göra mig av med alla stickade tjejkoftor jag hade på lager 😉 Var har du biilder på fam så vi kan titta? x

maja

Thursday, 25. August 2011 at 8:55 am

Kul med en kille till. Dom kommer ha stor glädje av varandra. Våra har jätteroligt tillsammans.
Jag ska be Tomas lägga ut några bilder på FB.

Anna

Friday, 23. September 2011 at 6:03 pm

I’m so proud! Number 4! See if we can get him to do it next time I see him :)

Write a comment